По многу години, по многу приказни... По многу сонувани и несонувани сништа... Се собравме да создадеме експлозија од звуци, чувства и мигови... Ние: Гино, Перо PJ, Ѓоле, Рубин и Mayo Vox, познати како Вокално-инструментален состав Вокс, или V.I.S.-VOX. Собрани под огромноста на небесниот свод, создадовме музика што трае 30 минути, а самата таа не сoздаваше нас 30 години. Се надеваме дека се приближивме до совршената Едност..

Новости

ВИДЕА

Музика

English