Нов Албум на V.I.S.-Vox

125

V.I.S. VOX  го објавија вториот албум “Refractions”.  Станува збор за инструментални чии автори се Петар Јанков и Ѓорги Мишковски. Издавач е В и Библо, а нумерите ги носат ИСРЦ кодовите MK-A95-140001 до МК – А95-140009.

На албумот се наоѓаат осум  нумери, кои можат да се слушнат и download- ираат наhttps://soundcloud.com/v-i-s-vox-refractions . Албумот е објавен и на My Space  на https://myspace.com/vis-vox/music/album/refractions-19448050 .

English