„Утрото“ – Нов сингл од V.I.S. VOX

102

vis-vox

„УТРОТО“ е трет сингл на V.I.S. VOX од Албумот „Песни што секогаш сте сакале да ги слушнете а не сте имале каде“. Синглот е издаден на 07 Април 2015 година
„ “Утрото е New Wave нумера во Д мол. Го носи звукот на 80 – те и Новиот Бран во Скопје. Напишана е во 20 –от, а снимена во 21 век.

English