Инструменти 

Во создавањето на оваа магија ги користевме следните инструменти, опрема и софтвер:

Перо – традиционално,  Fender Precision,

Гино – Електрични гитари: Fender Telecaster custom 69, Fenix Stratocaster 88, Gibson LP deluxe, Акустични гитари: Washburn EA20 SDL, Ibanez PF 35, Појачало:  VOX AC 30

Ѓоко  –  Korg Karma, Korg MS-20, Alesis Fusion  HD 8,

Mayo Vox – Kurzweil PC 361, Casio WK 7500 / 6500

Дарко : Roland Digital Drums  & SPD S

MIDI & Software:  Основите на песните најчесто ги прогамиравме во миди преку секвенецерот на Casio WK 7500.  За нумерата Вечерва (Tonight)  првите 10 “ и завршните 15” се базирани на  Casio Rhythm  E 13 – Intro and Ending Chord Progression.

Потоа ги едитиравме и развиваме со  Steinberg  софтвер.

English