Благо  Даруваме на сите кои помогнаа да се реализира Албумот:  „Песни кои отсекогаш сте сакале да ги слушнете а не сте имале каде!“,а посебно  на :

 

1)     Нашите спонзори – без чија поддршка немаше да можеме да го финансираме проектот: МИК Св. Николе, Витаминка а.д. Прилеп, ТТК Банка а.д. Скопје, ОНЕ , Пакомак а.д. Скопје, Ха Ем – Прилеп, Универзитет Американ Колеџ Скопје, како и на ТВ  Сител за позајмената репортажна кола, без која немаше да имаме  видео материјал;

 

2)    Уметничките  и стручни соработници:

  • Гости: Дарко Спасовски – тапани на „Утрото“  &  Лаура Крлиу  – back vocal на „Како ли изгледа вечноста“;
  • Звук: Ѓорги Мишковски и Драган Гиновски  –   инженери на звук; PJ  – копродукција, Cristian Varga –  мастеринг,
  • Видео и фото: Влад Георгиев – фотографии, дизајн VD,   Илија Ико Каров – режија, продукција –  Creative Lab UACS
  • Јазична лектура на англиските текстови: Иван Додовски

3)    Администрација: Тања Штерјова и Ема Кастратовиќ

 

4)    ..НА НАШИТЕ НАЈБЛИСКИ И НАЈДРАГИ, БЕЗ ЧИЈА ПОДДРШКА НЕМАШЕ ДА ГО СОЗДАДЕМЕ ОВА ДЕЛО!

 

V.I.S. – VOX

English